Louise de Colignystraat in Alkmaar

Schilderwerk van schutting in de achtertuin van de woning

Uitdaging van de klant

De schutting in de tuin van deze woning in Alkmaar zorgt voor privacy en zorgt voor beschutting tegen de wind. De betonnen schutting stond nog erg stevig maar was vies en toe aan een onderhoudsbeurt. Dit zag je aan dat de verflagen los lieten.

De eigenaar wilde graag de huidige schutting behouden maar deze voorzien van een onderhoudsbeurt. Ook wilde de eigenaar de huidige kleuren van de betonnen schutting behouden.

 

Louise de Colignystraat in Alkmaar
Louise de Colignystraat in Alkmaar

De oplossing van IBS Bouw

Omdat bij het nakijken van de betonnen schutting bleek dat de schutting moest worden opgeknapt, hebben we deze met de hogedrukreiniger gereinigd. Vervolgens hebben we een primer aangebracht.
Toen de primer droog was hebben we de schutting in een buitenlatex van Sigma gezet. Dit product heeft een enorm goede dekking en is goed afneembaar. Daarnaast vergeelt dit niet en hierdoor kan de schutting weer jaren mee. We waren voor deze opdracht afhankelijk van het weer, we wilden natuurlijk een schone schutting opleveren. En niet een die vol zat met vliegen of stofjes. Gelukkig troffen we het tijdens deze klus erg met het weer, waardoor de opdracht volgens planning verliep en de eigenaar weer snel in de eigen tuin kon genieten van de schone en strakke schutting.

Ontmoet onze expert

Vraag vrijblijvend advies aan van onze experts om een passende oplossing te vinden.