Schilderen

IBS Bouw is er voor al uw schilderprojecten.

Schilderen

Wij schilderen met kwaliteitsproducten van onder andere Sikkens of Sigma. Door kwaliteitsproducten te gebruiken en door precisie in ons werk kunnen wij u kwaliteitswerk garanderen. 

Binnenschilderwerk

Als schilder kunnen wij de binnenkant van uw huis aanpakken. Wij kunnen onder andere kozijnen en plinten herstellen en schilderen. Ook kunnen wij uw muren en plafond schilderen of spuiten zodat uw huis weer oogt als nieuw. Wij kunnen u kleuradvies geven en adviseren over de verschillende soorten verf. Wist u dat er afneembare verf bestaat? In sommige ruimtes kan dit erg prettig zijn!

Buitenschilderwerk

Slecht buitenschilderwerk kan het hout aantasten met erger tot gevolg. Als vakschilder zullen wij de buitenkant van uw woning of pand nalopen en eventueel mankementen herstellen, op deze manier kunt u er weer jaren van genieten.

Spuit werkzaamheden

Het spuiten van uw ruimte geeft een gladder resultaat dan wanneer u de muur of het plafond bewerkt met een verfroller. Verfspuiten in een lege ruimte is niet alleen mooier, maar ook voordeliger. Als er al voorwerpen in een ruimte staan, levert het meer afplakwerk op, maar wij zorgen er voor dat overlast wordt beperkt tot het minimum. Na het afplakken van de ruimte worden oneffenheden zorgvuldig hersteld. Indien nodig zal er voorstrijk worden aangebracht voor een betere hechting. Hierna spuiten wij de ruimte in de door u gewenste kleur. Tot slot ruimen wij op en laten wij de ruimte schoon achter.
Indien gewenst of als dit in de ruimte beter uitkomt, kunnen wij ook met een verfroller aan de slag gaan.

Schilderen
Schilderen

Nachtschilder in regio Noord-Holland

Als u overdag uw klanten wil ontvangen in uw pand, dan kunnen wij uitkomst bieden door ’s nachts te schilderen. Niemand loopt elkaar op deze manier in de weg en de dag erna kunt u verdergaan waar u de vorige dag was gebleven. 

Houtrotreparatie

Als er meer vocht in het hout komt dan er uit gaat neemt de kans op houtrot toe. Door houtrot kan lekkage ontstaan of een zwakke plek in de constructie. Door goed onderhoud kunt u uzelf een hoop werk en kosten besparen. Preventief behandelen en bewerken wij hout met verf of impregneren we dit alvorens wij gaan schilderen. Mocht houtrot al in een verder stadium zijn, dan kunnen wij dit herstellen en in de oude staat terugbrengen. Daarnaast dichten wij tijdens onze werkzaamheden eventuele gaten af. Ook hier kan anders vocht in ophopen wat houtrot veroorzaakt.

Glasservice

Bij schilderen komt vaak ook het vervangen van glas kijken, of misschien is er een ruitje stuk dat vervangen moet worden. Wij hebben ervaring in het vervangen van vele soorten glas, van gewoon blank vensterglas tot isolatieglas. 

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!