Over ons

Over ons

dsc_4600.jpg

Welkom bij IBS Bouw!

Mijn naam is Ian Somers, woonachtig te Alkmaar.
Door jarenlange ervaring bij verschillende bouw- en schilderbedrijven heb ik ondervonden waar mijn kwaliteiten liggen. Die heb ik gebundeld tot IBS Bouw, waardoor uw opdracht bij mij in perfecte handen is. 
Voor 2020 werkte ik al vijf jaar onder een andere naam, maar die dekte de werkzaamheden niet volledig. IBS Bouw staat voor onderhoud, restauratie, schilderwerk, renovatie en timmerwerk. Door mijn precisie en vakbekwaamheid voldoe ik altijd aan de verwachtingen van de klant. 
Naast werk voor de opdrachtgever verdiep ik mij regelmatig in de nieuwste technieken en materialen om mij te blijven ontwikkelen en zodat ik u het beste kan adviseren.

Kwaliteit staat altijd voorop

Een kwaliteit van mij is dat ik goed kan luisteren en sociaal ben, waardoor ik uw wensen goed op papier kan zetten als opzet voor het uiteindelijke resultaat. Ik besteed veel zorg en aandacht aan het maken van de vrijblijvende offerte, dit om misverstanden uiteindelijk te voorkomen en u het beste een beeld te geven van de werkzaamheden. 

Waarin ik mij ook kan onderscheiden, is dat ik oplossingsgericht ben. Bij problemen zal ik niet zomaar stoppen, ik ga door totdat ik meer dan tevreden ben over het eindresultaat. Als ik niet tevreden ben, lever ik het niet op en ga ik door totdat ik het gewenste eindresultaat heb bereikt.

dsc_6726.jpg