Diensten

Benieuwd welke werkzaamheden IBS Bouw voor u kan uitvoeren? Hieronder ziet u een overzicht van onze diensten. Twijfelt u of IBS Bouw geschikt is voor uw klus? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen we de mogelijkheden bespreken en kijken naar de best passende oplossing.

Restauratie en renovatie

Achterstallig onderhoud aan uw (klassieke) woning gebeurt met hoogwaardige producten, zodat u er de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken. 

Schilderen

Als u op zoek bent naar een binnen-, buiten- of nachtschilder dan zorgen wij dat u het mooiste resultaat krijgt door precies te werk te gaan. Wij kunnen hierbij ook houtrot repareren voor een duurzamer en strakker resultaat.

Aanbouw en uitbouw

Een ruimte toevoegen of een ruimte vergroten? Dit kan voor u vele voordelen hebben. Wij ontzorgen u van eventuele vergunningen tot het schoon achterlaten.

Verbouw

Uw huidige indeling veranderen of vernieuwen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. IBS Bouw kan u adviseren over het indelen van de ruimte, maar ook over producten en materialen om het beste uit de ruimte te halen.