Bouwbedrijf in Kortenhoef

Bouwbedrijf in Kortenhoef? IBS Bouw helpt u verder!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Kortenhoef? Dan bent u bij IBS Bouw aan het juiste adres! Jarenlange ervaring in onderhoud, restauratie, schilderwerk, renovatie en timmerwerk maakt IBS Bouw de geschikte bouwspecialist voor uw project in Kortenhoef. De wensen van de klant staan bij ons altijd voorop. Precisie en vakbekwaamheid zorgen ervoor dat IBS Bouw altijd aan de verwachtingen van de klant voldoet. Neemt u eens een kijkje in onze projecten van klanten die u voor gingen en zie wat IBS Bouw voor u kan betekenen! Als specialist zijn wij actief in heel Noord-Holland, zo ook in Kortenhoef.

Onze diensten bestaan uit schilderen, restauratie en renovatie, aanbouw of uitbouw en verbouw. De oplossingsgerichte aanpak van IBS Bouw maakt dat ieder project pas wordt afgerond wanneer wij meer dan tevreden zijn over het eindresultaat. Door voortdurend te blijven verdiepen in de nieuwste technieken en materialen kunnen wij u als klant het beste advies bieden voor uw klus in Kortenhoef.

Schilderwerk in Kortenhoef

IBS Bouw werkt met kwaliteitsproducten van onder meer Sikkens of Sigma om uw binnen- of buitenschilderwerk strak en netjes uit te voeren. Wij garanderen u hoogwaardig schilderwerk en zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Daarnaast bieden wij ondernemers in Kortenhoef de mogelijkheid om ongestoord klanten te ontvangen door ’s nachts te schilderen. Op deze manier loopt er niemand in de weg.

Aanbouw of uitbouw in Kortenhoef

Wilt u graag meer ruimte creëren door aanbouw of uitbouw? Ook dan bent u bij IBS Bouw aan het juiste adres. Als aannemer voor aan- of uitbouw projecten voegen we een nieuwe ruimte toe of verlengen we uw huidige ruimte in dezelfde stijl als de rest van het pand. U zult door onze bouwspecialist worden geïnformeerd over eventuele vergunningen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deze direct voor u aan te vragen. Zo ontzorgen wij u zo veel mogelijk bij uw bouwproject in Kortenhoef.

Wilt u verbouwen in Kortenhoef?

IBS Bouw gaat graag met u in gesprek om uw verbouwwensen te bespreken en werkelijkheid te maken. Voor verbouwingen aan uw badkamer, keuken, dakkapel, carport of muren in Kortenhoef garanderen wij u kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Benieuwd hoe IBS Bouw u kan helpen bij uw project in Kortenhoef? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten staan graag voor u klaar!